Felhasználási feltételek, adatvédelmi nyilatkozat

 

 

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza a Szív-titkok -köyv (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:                      A Webáruház címe: www.szív-titkok-könyv.hu                                                     A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:      Név: A-Z Egyesület                                                                                              Székhely címe: Debrecen, Pajzsika utca 26
adószám:18567599-1-09
fogyasztási cikk : ekönyv, nyomtatott könyv                           Bankszámlaszám : 10400339-86767250-54821009           Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:                                                                       Telefon: 06303149713                                                                         E-mail: info@szív-titkok-könyv.hu

Az általános szerződési feltételek elfogadása

  1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
    2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései:

  1. A regisztráció menete
    2. A kosár használata
    3. A megrendelés összeállítása
    4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
    5. A megrendelés elküldése
    6. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

  1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
    2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
    3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.                                                                                Árak: A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát és a földszintig való házhoz szállítás költségeit,                                                                                         Kiszállítás, személyes átvétel

  1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók.
    2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
    3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

Lehetséges fizetési módok

  1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
    2. Banki átutalás (előre utalás)

Elállási jog:  A 45/2014. (II.26) Korm. rendelet 29. § (1) alapján a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát.

Melléklet:

Adatvédelmi tájékoztató:
A szív-titkok-könyv.hu (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelő:                      Egri Zsanna
Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelő kérésére törlésre kerülnek.
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Adatvédelmi nyilatkozat

  1. Információ gyűjtés

Információkat gyűjtünk Önről, amikor regisztrál az oldalunkra, bejelentkezik a fiókjába, fizetést eszközöl, bejegyzést ír és/vagy éppen kilép a fiókjából. A gyűjtött információk között van a neve, e-mail címe, telefonszáma.

  1. Információ felhasználás

Bármely általunk gyűjtött információ felhasználható:

  • A felhasználói élményének perszonalizálására, valamint az egyéni igényeihez történő alkalmazkodásra
  • A hirdetési tartalmak testreszabásához
  • Weboldalunk fejlesztésére
  • Felhasználói szolgáltatásaink és ügyfélszolgálatunk minőségének javítására
  • az Ön e-mail útján történő megkereséséhez
  • Versenyen, promócióban vagy felmérésen történő részvételhez
  1. E-kereskedelmi adatvédelem

Mi vagyunk az egyedüli tulajdonosai az oldalon gyűjtött infromációknak. Az Ön személyi azonosításra alkalmas információit nem adjuk ki, nem cseréljük el, nem transzferáljuk vagy adjuk át semmilyen más vállalatnak, semmilyen indokkal, az Ön engedélye nélkül, kivéve, ha ez szükséges ahhoz, hogy eleget tegyünk egy megrendelés/tranzakció teljesítésének, pl. egy megrendelés kiszállításának.

  1. Harmadik félre irányuló vonatkozások

Nem adjuk el, nem kereskedünk és más módon sem adjuk ki kívülálló személyeknek a személyazonosításra alkalmas információit. Ez alól kivételt képeznek azon harmadik felek, akik részt vesznek a weboldalunk szerkesztésében vagy üzletünk vezetésében, mindaddig amíg ezen felek bizalmasan kezelik a rájuk bízott információkat.

Hiszünk benne, hogy az információk megosztása szükségszerű, ha kutatási, preventív, illegális aktivitással kapcsolatos, feltételezhetően csalással kapcsolatos, vagy olyan szituációkról van szó, melyek veszélyeztethetik bárkinek a fizikai épségét, a weboldal használatának szabályosságát vagy éppen másféle – jogilag meghatározott – okból van szükség rájuk.

A nem privát információk viszont kiadhatók harmadik fél számára, marketing, hirdetési vagy egyéb célú használatra.

  1. Információ védelem

A biztonsági intézkedések széles palettáját alkalmazzuk, hogy fenntartsuk személyi információinak biztonságát. Államilag jóváhagyott titkosítási módszert alkalmazunk, az online közvetített érzékeny információk védelmének érdekében. Csak azon alkalmazottak, akiknek speciális munkát kell végeznie, (például számlázási vagy ügyfélszolgálati) kapnak hozzáférést a személyazonosításra alkalmas adatokhoz. Azon számítógépek/szerverek, melyeket személyazonosításra alkalmas információk tárolására használnak, biztonságos környezetben vannak tartva.

  1. Leiratkozás

Az Ön által megadott e-mail címet használjuk a rendeléseivel kapcsolatos információk és frissítések, az esetenkénti céges hírek, a termékinformációk stb. megküldésére. Ha egy napon úgy dönt, hogy le akar iratkozni a további e-mailek fogadásáról, ebben segítséget nyújt az e-mailjeink végén megtalálható részletes útmutatás.

  1. Beleegyezés

Azáltal, hogy használja az oldalunkat, hozzájárul adatvédelmi irányelveink betartásához.

Könyvek romantikától kezdve a thrillerig.